Vallilanlaakso

Käpa Campus

Käpa Campus

Vuodesta 2011 toiminut Käpylän Pallon valmennuskeskus Vallilanlaaksossa on saanut uuden ilmeen vuonna 2020. Luonnonnurmikentän syksyllä 2019 aloitettu muutostyö jalkapallonurmikentäksi valmistui toukokuussa 2020. Kenttä on täysimittainen, jossa on lämmitys talvisin. Uuden kentän nimi on Campus 1 ja viereisen vanhan kentän Campus 2 (havainnekuva).

Olosuhdepanostus on varsin merkittävä ja tärkeä osa seuran kehittymistä entistä paremmaksi. Seuran monivuotinen tavoite tulla omavaraiseksi olosuhdetarpeiltaan on toteutumassa. Uusi Campusalue sijaitsee Mäkelänrinteen urheilulukion välittömässä läheisyydessä ja palvelee tältä osin myös kehittyvän lukion jalkapallotarpeita, ja on tärkeä osa alueen laadukasta ja urheilullista toimintaa. Campus 2:selle on tavoitteena investoida lähivuosina ylipainehalli, jolle on olemassa jo vuokranantajan lupa.

Helsingin kaupungin kanssa tehty vuokrasopimus on 15 vuoden pituinen ja kattaa noin 20 000 neliömetrin alueen huolto- ja toimistorakennuksineen. Tavoitteena on lähivuosina siirtää myös seuran hallinnollisia toimintoja valmennuskeskukseen.
Hanke on osakeyhtiö ja on Käpylän Pallo ry;n 100%:sti omistama.

Olosuhde hankkeen mahdollistajina ovat:
Helsingin kaupunki, AVI-keskus, SPL/Hat Trick -avustus, Unisport- Saltex Oy ja Arkkitehtitoimisto HARC Oy House of Architects.

Lisätietoja:
Käpylän Pallo ry
Ilkka Rantanen
050 592 3927
[email protected]