Vallilanlaakso

Leirit

Leirit

Yleistä leireistä
Käpylän Pallon liikuntaleirit 5­–13-vuotiaille järjestetään vuonna 2023 koululaisten loma-aikoina. Edistyneimmille futaajille KäPa tarjoaa seuran ammattivalmentajien vetämiä maalivahti- sekä United-leirejä. Nuoremmille innokkaille futareille suosittelemme kolmen päivän futiskoulua.

Paikkana leireille ja kouluille toimii KäPan uudistunut valmennuskeskus, KäPa Campus.


Leirien tausta ja tavoitteet
Käpylän Pallo ry on järjestänyt lapsille ja nuorille suunnattuja liikuntaleirejä jo vuodesta 2008 alkaen. Viime vuonna leireille osallistui lähes 300 lasta. Suuren kysynnän vuoksi ja erinomaisen palautteen innoittamana olemme lisänneet vuosittaista leiriviikkojen määrää.

Liikuntaleirien menestys perustuu asiantuntevien ohjaajien ja monipuolisen ohjelman lisäksi pitkäjänteiseen yhteistyöhön sekä leiriläisten että vanhempien kanssa. Toivomme jatkossakin saavamme uusia ehdotuksia ja palautetta kehittääksemme KäPan liikuntaleireistä yhä paremman kokemuksen jokaiselle lapselle. Erityisen tärkeää meille on säilyttää hyvä ja luotettava maineemme hauskojen ja turvallisten lasten liikuntaleirien järjestäjänä.

Leirien aikana leiriohjelmaa on käyty läpi lukemattomia kertoja ja sitä uudistetaan joka vuosi vastaamaan yhä paremmin kunkin ryhmän ominaisuuksia. Tiedämme kokemuksesta, mitä hyvä, hauska, innostava ja turvallinen leiriohjelma vaatii.

Ammattitaitoiset ohjaajamme ovat hienojen puitteiden ja monipuolisen ohjelman ohella koko toimintamme kulmakivi. Alussa ohjaajat olivat pääosin KäPan omia valmentajia, mutta leiriviikkojen määrän kasvaessa otimme joukkoomme myös monien muiden lajien eksperttejä. Kiinnitämme ohjaajien valinnassa erityistä huomiota kolmeen tekijään: luotettavuuteen, ammattitaitoon ja kokemukseen lasten parissa työskentelystä. Viimeisten vuosien aikana terveen aterian merkitys on kasvanut, ja tämän vuoksi leiriläisten aterioihin ja välipaloihin ollaan panostettu.

Yhteystiedot
Liikuntaleirin vastuuhenkilönä toimii KäPan junioripäällikkö Mikko Helsenius, [email protected]
United- ja maalivahtileirivastaavana toimii Jesse Martin, [email protected]
Lisäkysymyksissä ja laskutusasioissa voitte olla yhteydessä: [email protected]